Accessibility Tools

×

Advarsel

JUser: :_load: Kan ikke laste bruker med id: 869

HMS-kurs for ledere, nettkurs

111112131

correct mark

  Du gjennomføret kurset i eget tempo, akkurat når det passer deg

correct mark

  Kr 1750 inkludert 12 måneders support/oppfølging

correct mark  Ingen krav til forkunnskap

 

 

 

 

 

 


HMS-kurs for leder fra HMS Norge gir grunnleggende HMS-opplæring i forhold til lederrollen. Benyttet av mer enn 2000 ledere fra ulike bransjer.

Nettkurset er utviklet i henhold til krav i Arbeidsmiljøloven § 3-5 og med tilhørende retningslinjer som gjelder HMS-kurs for ledere.

Registrer deg nå og vi sender deg umiddelbart tilgang til kurset. Du starter kurset når det passer deg.

Inkludert: Tips, webinar og materiell gjennom vår oppfølgingstjeneste Forum for HMS-ansvarlige.

 

Pris

Pris for nettkurs samt oppfølging: kr 1750,- eks.mva. Send påmelding nå, og du vil få tilgang til kurset innen kort tid. Om du allerede er medlem i Forum for HMS-ansvarlige gir vi deg 50% rabatt på kurslisensen.

 

Velg kurs fra en seriøs aktør

Mange nettkurs-leverandører er dessverre useriøse og tilbyr kurs uten tilstrekkelig substans og uten support og oppfølging. Velger man en slik useriøs tilbyder risikerer man at Arbeidstilsynet ikke godkjenner kurset og man får en dobbel kostnad. Velg en seriøs kurs-leverandør. HMS Norge er blant disse og tilbyr pedagogiske og innholdsrike kurs for verneombud og ledere.

 

 

HMS-kurs for ledere inneholder følgende moduler

Modul 1: Arbeidsmiljø
Modul 2: Rammevilkår – regelverket
Modul 3: Risikohåndtering
Modul 4: Systematisk HMS-arbeid, Internkontroll
Modul 5: Ergonomi / Krav til å vurdere fysisk aktivitet
Avsluttende modul

Hvordan gjennomføres nettkurset?

Gjennomføring av nettkurset anslås til mellom 3 - 5 timer (effektiv tid). I tillegg er det lagt opp til ulike arbeidsoppgaver som skal gjennomføres i bedriften. Du styrer selv fremdriften, og tar du en pause vil systemet huske hvor du var når du senere starter opp igjen. Ved gjennomført kurs vil du få kursbevis. Det er ikke mulig å "hoppe" raskt igjennom kurset - du må gjennomføre det fra A til Å.

Vi følger deg opp!

HMS Norge legger vekt på at HMS-arbeidet skal være en kontinuerlig prosess. Som kursdeltaker får du derfor ett års medlemskap i Forum for HMS-ansvarlige. Medlemskapet innebærer at du bl.a. får tilgang til aktuelle webinar, du får tilsendt materiell i form av maler og annet nyttig hjelpestoff og vi kan hjelpe deg om du har spørsmål (jur. svartjeneste for HMS-spørsmål inkludert) Du binder deg ikke til noe medlemskap utover dette gratisåret.

 


.
Kopirett 2024 © HMS Norge AS | Retningslinjer for personvern >