Accessibility Tools

×

Advarsel

JUser: :_load: Kan ikke laste bruker med id: 869

Ergonomi på kontor

Webinar med gode tips om tilrettelegging av kontorarbeidsplassen.

En urovekkende stor del av befolkningen er plaget av muskel- og skjelettlidelser. Vi vet samtidig at slike lidelser representerer enorme kostnader for bedrifter og samfunnet.

Ofte ligger årsakene i feil i forhold på jobben, og da i samspillet mellom menneske, teknologi og arbeidsmiljøet - ergonomi. Som verneombud eller HMS-ansvarlig er dette et viktig tema å kjenne til, uansett hvilken type virksomhet du arbeider i.

Webinaret har som målsetting å gi deg en innføring i temaet og hvordan man kan jobbe forebyggende. Vi har invitert Camilla Lindblad fra Ergonomikonsulentene og Jørund Sakshaug, Fysioterapeut og kiropraktor. Webinaret ledes av Christian Rafn.

Webinarene er et tilbud til deg som er medlem i Forum for Verneombud / Forum for HMS-ansvarlige.

Få ny kunnskap om temaet gjennom å følge dette webinaret. Du finner webinaret på medlemssidene og du kan se det når det måtte passe deg

Bli medlem i dag for tilgang til våre webinarer.

Registrer deg her

 

Om HMS - Rett på sak

"HMS -Rett på sak" er webinarer der du får servert aktuell HMS-informasjon direkte på din PC. Sendingene presenterer videobilde/lyd og slides. Det er ingen teknisk terskel og du får informasjon som er skreddersydd for deg.


.
Kopirett 2023 © HMS Norge AS | Retningslinjer for personvern >